De Boemel 4e Divisiekampioen!

Vandaag kwamen alle regionale kampioenen van de 4e, 3e en 2e divisie naar Nijkerk voor de landelijke divisiekampioenschappen. Het werd een mooie en spannende dag met prachtige teamwedstrijden en mooie kampioenen. Wij feliciteren de Panters met hun titel in de 2e divisie, Boelie's Pub met de titel in de 3e divisie en de Boemel met het landelijke kampioenschap in de 4e divisie.

2e Divisie
In de tweede divisie verschenen er 24 teams aan de start. In de kwartfinale versloegen de Panters van de DOGD de Duinerve Darts van de ZDF met 4-2. De Black Flights (WBDF) waren te sterk voor Fantactisch (DSWN) en de Just-Inn Bulldogs (RDB) versloegen de Dartiesten met 4-2. Tenslotte wonnen de 'Kale koppen niet te stoppen' (DBMN) van Kansloos (DORA) met 4-2. In de halve finale waren de Panters duidelijk te sterk voor de Black Flights en wonnen de Kale koppen niet te stoppen in een kraker van de Just-Inn Bulldogs. De finale ging tot het gaatje en uiteindelijk ging de overwinning naar de Panters uit het hoge Noorden (4-3).

3e Divisie
De derde divisie ging ook van start met 24 teams. In de kwartfinale was bartensneltransport.com (TDV) te sterk voor Game Shot (DBA) in een spannende pot: 4-3. ALL Score van de DONHN won met 4-2 van Wykje Smiters (FDB) en de Boelie's Pub van de DOGD wonnen met 4-3 van No Limit van de DBMN. Tenslotte ging de Dartvereniging Duiveland (ZDF) door naar de halve finale door met 4-1 te winnen van de Boerkes 180 (PDB). In de halve finale wist ALL Score de Bartensneltransporten.com met 4-1 te verslaan en Boelie's Pub versloeg in een mooie wedstrijd de Zeeuwen van Dartsvereniging Duiveland met 4-2. De finale was een prooi voor Boelie's Pub dat met 4-1 het kampioenschap wist te pakken.

4e Divisie
Van de vierde divisie kampioenen kwamen er 14 naar Nijkerk. Nooitgedacht 72 (DONHN) wist de halve finale te bereiken door winst op Simply the West (FDB) en in een 'close game' won Salamander 2 (TDV) van de Next Generation (DBMN). Dartfreakz (BDC) versloeg met 4-1 de Woody Darters 1 (DVS) en tenslotte was de Boemel (DVO) te sterk voor KVVA-1 (DBMN). Nooitgedacht 72 ging naar de finale door Salamander 2 te verslaan met 4-2 en met dezelfde cijfers won de Boemel van de kersverse teamcup kampioen Dartfreakz. In de finale was de Boemel de sterkste. Zij versloegen Nooitgedacht in een kraker met 4-3 en de titel ging mee naar Oost-Nederland.

Wij danken alle darters, toeschouwers en vrijwilligers voor weer een geslaagde dag en feliciteren de landelijke kampioenen met hun titels. Foto's van de winnaars vinden jullie binnenkort op onze facebook pagina. Op 2 juli is het de beurt aan alle eerste- en eredivisionisten. Ook dat belooft een spannende dag te worden.

Bron: ndbdarts.nl