Poule-indeling 2024-2025

Beste leden,

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is in volle gang. Er hebben zich meer teams ingeschreven dan vorig jaar en het aantal leden is ook hoger dan in het begin van het vorige seizoen.

Hieronder zie je de indeling op basis van de volgende punten:

  • Elke poule moet 14 teams bevatten met uitzondering van de 4e divisie.
  • Dan proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de reisafstand.
  • Er mogen maar 2 teams per locatie in dezelfde poule spelen.

Sommige hebben het idee dat ze ver moeten reizen, maar onthoudt wel dat wij een competitie hebben over een heel groot speelgebied, de grootste van Nederland. Dat maakt ook onze competitie zo sterk. Omdat alle poules 14 teams moeten bevatten, wordt er met indelen begonnen vanuit de hoeken van ons speelgebied. We beginnen in Winterswijk en pakken dan de 14 teams die het dichtst bij elkaar liggen. Dan komt de hoek van Holten, dan die van Overdinkel/Losser en dan die van Vroomshoop.

Omdat er ook maar 2 teams per locatie in een divisiepoule mogen, kan het zijn dat een derde of vierde team verder moet. Wij proberen bij 4 teams wel te zorgen dat er 2 teams bij elkaar in de poule komen om toch nog een extra thuiswedstrijd te hebben ondanks de afstand.

Op de kaarten zie je je speelgebied. Als er echt een fout in zit, meldt dit dan aan de wedstrijdleiding. Begin niet over afstanden of over in welke plaats je moet spelen. Daar doen we niets mee. Eind van de volgende week zal de divisie indeling bekent worden gemaakt en weet je je speelschema.

Ingko Mulders
Voorzitter

 

Update: 31-07-2024, 19:16u

Bekijk hier de poule-indeling

De kaarten: